Lady Suuz at your service

Lets engage in mental intercourse BDSM style!Workshops

Er zijn diverse workshops beschikbaar de BDSM zo divers is hangt dit geheel af wat uw wensen zijn. Eerst ga ik persoonlijk het contact aan, via mail/ whatsapp of telefoon om te zien waar uw interesses liggen. Aan de hand van deze kunnen we een mooie workshop plannen. Op maat gemaakt.


Prijzen: zijn op te vragen via mail.

Betaling dient vooraf te zijn voldaan via bankoverschrijving hiervan ontvangt u een factuur. Workshops duren gemiddeld 1 uur tot 2 uur voor single's en stellen. Dit hangt totaal af wat de wensen en interesses zijn. Dit wordt vooraf met u besproken.

Wilt uw speciale producten proberen/ zien / voelen en die ik niet in huis heb, wil ik deze voor een kleine meerprijs in overleg wel aanschaffen. Indien u producten heeft gezien die u graag in uw bezit zou wil hebben kan ik u wijzen op goede verkoopadressen en ben zelfs bereidt om dit voor u aan te schaffen. Voor weekenden en avonden gelden speciale tarieven, deze zijn op te vragen.

Koffie/ thee en wat lekkers zit in de prijs begrepen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Kleedt u op gepaste dagelijkse kleding. Het is een workshop, niet een avondje uit of een date!