Lady Suuz at your service

Lets engage in mental intercourse BDSM style!
 

Lady Suuz

 

Ik ben dus Lady Suuz, al 22 jaar met BDSM bezig. Vanaf een zeer jonge leeftijd al erg geïnteresseerd in de vele aspecten in de BDSM wereld. Het is mijn passie, mijn levensstyle. En wat moet je doen met je passie? Dat delen met anderen! Ik geniet als ik erover vertel, als ik "speel", als ik erover denk. Het is wie ik ben! Ik zou niet zonder meer kunnen.

Wat mij zo bijzonder maakt is dat ik altijd wat anders doe, ik hou me niet aan de vaste regels van de vroegere BDSM echter zolang het maar wel veilig blijft. Ik laat me leiden door mijn gevoel. Wat voelt goed? Waar voel ik me lekker bij? Waar geniet de ander van? Daar gaat het toch om? Genieten van en met elkaar. Het lezen van de ander zijn lichaam. Voelen van de energie die we hebben en die dan aan elkaar doorgeven in vorm van een spel. 

Dat noemt men ENERGIE TANTRA. Deze vorm in combi met BDSM kan zelfs heftiger zijn dan de heftigste zweep die je ooit hebt gevoeld en een veertje kan dan letterlijk onder stroom komen te staan! In mijn 22 jaar mag ik me master noemen in de ENERGIE TANTRA. 

Ik beschik over een eigen BDSM kamer met alle voorzieningen. Genoeg zwepen, andreas kruis, shibari ring, touwen en noem maar op. Maar is er iets specifieks dat u graag zou willen proberen of er een vraag over hebt, vraag het via mail of Whatapp. Ik wil het best aanschaffen evt voor een kleine meerprijs. 

 

 


 

Activiteitenagenda

Feed
06-09-2016
Workshop Basic BDSM
Basic vaardigheden en informatie over BDSM   Meer