Lady Suuz at your service

Lets engage in mental intercourse BDSM style!Welkom op mijn website!


Wegens andere werkzaamheden ben ik met de workshops even op non-actief. Vragen mogen altijd gesteld worden! 


Leuk dat u mijn website heeft gevonden! 

Heeft u ook interesse in BDSM maar is de stap om gelijk bij een Meester/ Meesteres of bij een BDSM stel af te spreken te groot? Kom dan eens bij mij langs. Ik bied laagdrempelige informatieve privé workshops aan voor single's of stelen die geïnteresseerd zijn in BDSM in een BDSM kamer in huiskamer sfeer.

Wat is BDSM nu eigenlijk? Wat voor spullen worden daar nu voor gebruikt? Hoe voelen ze aan? Waar koop u nu kwalitatief goede spullen? Hoe speel u nu veilig met elkaar? De antwoorden op deze vragen wil en kan ik met mijn 22 jaar ervaring graag met u delen!

BDSM is echter zoveel meer, en is zo divers. Waar begin u? Daar kan ik u bij helpen, zoeken naar de juiste passie binnen de BDSM! Of het nu de bondage met touwen is, of het betere slagwerk van SM met zwepen, of is het liever de roleplay?  Van zwepen tot touwen, van paardenharen tot zelfs ENERGIE TANTRA.

Boek bij mij een leuke privé workshop! Alleen of als stel. Koffie/ thee is gewoon beschikbaar.

Ik geef geen seksuele handelingen tijdens deze workshops, deze workshops zijn puur informatief gericht op leren wat is BDSM. Indien hier toch naar gevraagd wordt zal u de uitgang worden gewezen. U wordt met respect behandeld tijdens de workshops en dat verwacht ik ook terug. BDSM draait om respect, communicatie en liefde.  

U kunt mij bereiken door te mailen naar suuzeric@gmail.com of via Whatsapp bericht op speciale telefoon voor afspraken of vragen. (privé nummers worden niet beantwoord) Discretie is bij mij vanzelfsprekend.

Links staat wanneer ik de workshops kan inplannen maar soms is er meer mogelijk, mail me of vul een contact bericht in. 


LADY SUUZ

  

 

Openingstijden

Openingstijden

ma, di  maandag, dinsdag:   09:00-13.30
wo  woensdag:   09:00-11.30
do  donderdag:   09:00-13.30
vr  vrijdag:   09:00-11.30
za  zaterdag:   Gesloten
zo  zondag:   Gesloten


Er is meer mogelijk, dit is op aanvraag. Ook in weekenden en avonden.